Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Medina
Medina

Medina

Dokumentarfilmen 'Medina' handler om den danske popdronning, der efter mere end 10 år øverst på hitlisterne, beslutter sig for at revurdere sit liv.

Et hæsblæsende og succesrigt liv har slidt hende fysisk og i høj grad også mentalt. De danske musikjournalister og tabloidpresse har forfulgt, mobbet og hånet sangeren mere end nogen anden dansk stjerne.

Medina har gennem årene ligeledes været udsat for flere stalkere, der har stresset hende og kørt hende i sænk, og som i årevis har betydet et liv med politiet på speeddial og fast livvagt.

Nu står hun et sted i livet, hvor hun ønsker at trække en streg i sandet: Hun elsker at skrive musik til sine mange fans verden over, men hun har også mødt kærligheden i sit liv og vil starte en familie, og helt enkelt have det godt igen, i sin krop og i sit sind.

Har stalkere og sladderpressen smadret hendes lyst til at performe for bestandigt, eller er det muligt at forene et popstjerneliv med en tålelig hverdag?