Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 01. december
House of Gucci
Exclusiv forpremiere med Holly Golightly stifteren Bibi og Stylist og Makeup artist Kenny Alexandr. Lækker goodiebag til alle.
Exclusiv forpremiere med Holly Golightly stifteren Bibi og Stylist og Makeup artist Kenny Alexandr. Lækker goodiebag til alle med en lille hilsen fra ECooking

Torsdag 02. december
House of Gucci
Se film og ta' din baby med! Forestillingen er åben for alle, men ved babybio tager vi hensyn til de allermindste. Der vil være lidt lys i salen, og lyden er ikke så høj som normalt. Mulighed for at pusle og varme sutteflasker.

Fredag 03. december

Lørdag 04. december

Søndag 05. december

Mandag 06. december

Tirsdag 07. december

Onsdag 08. december

Forpremiere
Babybio
House of Gucci

House of Gucci

”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familien bag det italienske modehus Gucci.

Da Patrizia Reggiani (Lady Gaga), en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord. Gennem tre årtier ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.