Billetpris, Aldersgrænser, Refundering m.m.

Alle sale i MovieHouse er ens indrettet med luksusstole, biografborde og hyggelige små bordlamper

MovieHouse luksussæde
- Voksne pris: Kr. 120,-
- Børnebillet (3 -11 år): Kr. 95,- (kr. 25,- rabat børn)
- Senior billet: 95 kr. (gælder mandag - fredag før kl. 17.00)

Der kan forekomme tillæg på ovenstående billetpriser. Dette kan skyldes 3D, forlænget spilletid og ved særlige titler/events.

- Eventuel tilkøb af 3D briller (Kan genbruges): Kr. 10,-

Ved køb af billetter online reservation opkræves der gebyr på kr. 10,- pr. ordre uanset antal billetter.

Børnerabat (3 -11 år) og Seniorrabat (65+) gælder kun forestillinger før kl. 17.00.

Det er muligt at købe billetter online her på hjemmeside eller i biografens café inden for normal åbningstid. Vi kan desværre ikke tilbyde online eller telefonisk billetreservation. I tilfælde, hvor du er berettiget til en rabat, som f.eks. Biografklub Danmark rabat, ledsager-billet ordningen eller lignende rabatter, refunderes du rabatten ved fremvisning af dokumentation ved biografens billetekspedition senest 15 min. før din forestilling starter.

De online-købte billetter medbringes som PDF-fil på telefon eller i printet version som modtaget per e-mail, og scannes direkte af vores personale ved indgangen til MovieHouse salene.

Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte billet, når du køber den her på siden:

Øvrige rabatter:

Vi tager imod Ledsager-kort. Du skal huske at medbringe dit Ledsager-kort, når du skal købe billetter. Det er desværre ikke muligt at købe og/eller reservere ledsager-billetter online eller telefonisk.

Har du Experimentarium-kort, får du 20 % rabat på op til fire billetter. Du skal medbringe dit Experimentarium-kort for at udløse rabatten.


Refundering af købte billetter:

Billetter købt online kan refunderes på en af to følgende måder:

- Kig forbi biografens billetsalg inden filmstart

- Ring til os senest 2 timer før den pågældende forestilling.


Aldersgrænser:

I Danmark er det Medierådet som vurderer og fastsætter aldersgrænserne på film, trailere osv.. Det er lovgivning og biografens ansvar at efterleve.

De fire aldersgrænser er:
- Tilladt for alle
- Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år*
- Tilladt for børn over 11 år**
- Tilladt for børn over 15 år**

* Børn, der er fyldt 7 år, må gerne komme ind og se alle film, hvis de blot er i selskab med en voksen (en person over 18 år).

**Børn der kommer alene (Læs: uden en voksen) i biografen, må f.eks. først se 11-års film fra den dag, de er fyldt 11 år og først se 15-års film fra den dag, de er fyldt 15 år.


Medierådet anbefaler desuden, at mindre børn ikke ser film i biografen, da de lettere bliver overvældet og skræmet af filmens lys-og lydeffekter. Derfor har vi, i MovieHouse, en regel for at "beskytte" både børnene og de andre betalende gæster:

-Børn skal være fyldt 3 år for at se film i MovieHouse. (Kun til Baby-Bio forestillinger er det tilladt at have mindre børn med. Hold øje med vores program).


Vi håber på din forståelse!


Rigtig god fornøjelse i MovieHouse - Hellerup!