Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup
44942900

Hvad skal du se i efterårsferien i landets lækreste biograf?

Mugge og vejfesten

Der er næsten grine garanti når det grovkernet komikerpar WulffMorgenthaler præsenterer: "Mugge og vejfesten". Drengen Mugges lykkelige tilværelse stopper brat, da hans forældre skal skilles. Mor er faldet for crossfit-træneren Pierre og efterlader far i chok.
Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest. Men så bliver festen aflyst!
Hvis du var glad for Ternet Ninja og Terkel i knibe, er det her filmen for dig og din store, såvel som små børn


Gooseboy

Det charmerende makkerpar, Wikke & Rasmussen, som har givet os film som Hannibal og Jerry er tilbage med et nyt eventyr. Drengen Viggo bruger det meste af sin tid på at spille spillet Gooseboy. Da en talende gås ved navn Nissemand styrter ned på Viggos altan og brækker sin vinge, sker der pludselig ting og sager. Viggo må hjælpe ham, og sammen tager de ud på et medrivende eventyr for at bringe Nissemand tilbage til sin flok
Man må have et hjerte af sten, for ikke at lade sig forføre at den varme og underfundige fortælling. Egner sig til hele familien.

Den lille afskyelig snemand.

Fra holdet bag "Sådan træner du din drage" kommer her et nyt medrivende eventyr. Denne gang fortælles der om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie. Den kinesiske pige Yi opdager yetien på toppen af sit tag, og de bliver hurtigt venner Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforene den afskyelige snemand med hans familie. Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes kæmpestore ven.
Kom og nyd en god historie og fantastisk animation

Masser af film til de voksne

Husk at både Downton Abbey, Joker og Jagtsæson også kan nydes i hele efterårsferien. Nyd et super lækkert måltid i foyeren inden du ser nogle af de bedste film i 2019

Valhalla

Og så et særligt tip. Den danske filmskaber Fenar Ahmad, som gav os den knaldhamerende spændende "Underverden" er tilbage og har premiere på "Valhalla" med Roland Møller i hovedrollen.
Skal efterårsferien byde på storladent eventyr i internationalt format, så kom med til historien om Røskva, Tjalfe og kampen mod fenris ulven og jætterne. Det ser helt fantastisk ud!