Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden.
Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup
44942900

Business to Business & Events

En biografsal kan bruges til mere end blot at vise de nyeste film. I vores topmoderne og state-of-the-art biograf vil din præsentation opleves med det bedste udstyr indenfor lyd og billede i et hyggeligt og nærværende miljø.

Vi har op til 139 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en unik oplevelse i forbindelse med events, møder, konferencer eller lignende.

Lej en sal
Hos MovieHouse har du mulighed for at leje en sal til dit formål, hvad enten der er tale om salgmøder, kundearrangementer, seminarer, konferencer eller andre events. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement, og står klar med professionelt personale og optimalt lyd- og billedeudstyr.

Samtidig kan vi tilbyde forplejning i mange former, både større eller mindre anretninger af mad og drikkevarer.

Forpremiere
Benyt muligheden for at afholde en unik forpremiere for enten personale eller partnere. Ofte kan vi arrangere en forpremiere i op til en uge før den reele premiere og således sikre dit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Firmabilletter
En tur i biografen er altid en oplevelse, der lever videre. Forkæl dit personale eller dine partnere med filmforestillinger

Din reklamefilm i biografen
Med forventede 200.000 gæster årligt er MovieHouse det optimale sted for annoncering - lokal som national. Kontakt vores dertil knyttede mediebureau, Citrusmedia, for muligheder og priser på info@citrusmedia.dk

Offentlige institutioner
I MovieHouse har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bl.a. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr. både til lukkede og almindelige planlagte forestillinger.

Kontakt os på event@moviehouse.dk for yderligere information, priser og muligheder.