Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup
44942900

Om MovieHouse

MovieHouse er hovedstadsområdets nyeste biografkompleks med fem sale i topklasse på toppen af Experimentarium i hjertet af Hellerup. Her prioriterer vi hygge, fællesskab, nærvær, store filmoplevelser og gør biografturen til en større oplevelse.

I MovieHouse er alle velkomne; børn, voksne, filmnørder, livsnydere og alt midt imellem.

Vi viser alle film med 4K true color HD projektion og Dolby Atmos lyd, hvor de mange højttalere på vægge og lofter samt det knivskarpe laserbillede sikrer publikum den allerbedste filmoplevelse på markedet. Alle film kan nydes i vores yderst komfortable velourstole, du kan læne helt tilbage og synke ned i.

I caféen har vi udover et stort udvalg af bland-selvslik, popcorn, sodavand og øl også delikate caféretter, som du kan nyde i vores loungeområde. Yderligere kan vi tilbyde vores egen specielle kaffeblend, kager og cookies fra Bread Station samt delikate vine, som vores tilknyttede sommelier nøje har udvalgt for os.

Vi har lagt sjæl i enhver detalje, og vi glæder os til at modtage dig i omgivelser, der breder den gode oplevelse langt ud over det store lærred. Velkommen i Danmarks eneste rooftop biograf - velkommen i MovieHouse. Vi er klar til at betjene dig med Øresund som unik kulisse.

Se selv her: