Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup
44942900

FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Hvornår er det bedst at ringe til jer?

Vi besvarer vores telefon så hurtigt som muligt, og det er lettest at kontakte os mellem kl. 13.30 og 17.00 alle ugens dage. Vi har travlt med at ekspedere gæster fra kl. 17.00-22.00, hvorfor det ofte kan være sværere at komme igennem dette tidsrum.


Er salene lige store og hvor mange kan der sidde i en sal?

Nej, der er forskel på størrelsen i de forskellige sale, men oplevelsen er fænomenal lige meget hvor, du sidder. Vi har fem sale i alt.

I sal 1 kan der sidde 139.
I sal 2 kan der sidde 138.
I sal 3 kan der sidde 53.
I sal 4 kan der sidde 54.
I sal 5 kan der sidde 64.

Kan jeg reservere billetter?

Nej, du kan ikke reservere billetter. Du kan købe billetterne enten her på hjemmesiden eller fysisk i vores billetsalg i caféen.

Kan jeg bestille billetter med ledsagerkort?

Ja, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort kan du få en ledsagerbillet til biografen. Dette kan kun gøres fysisk i billetsalget i caféen.

Kan jeg købe billetter til halv pris, hvis man er medlem af biografklub Danmark?

Ja, det kan du - både her på hjemmesiden og fysisk i billetsalget i caféen.

Hvor kan jeg parkere og er det gratis?

Parkering er gratis i området, undtagen parkering i Waterfront (2 timer gratis) eller de parkeringspladser som er omfattet af Q-park, eller andre private parkeringsordninger.

Er i en del af Nordisk Film Biografer og kan jeg bruge Nordisk Film gavekort og vouchers hos jer?

Nej, det er ikke muligt i MovieHouse. Vi er en uafhængig biograf, og vi tager selv initiativ til at lave spændende forpremierer, gode fordelspakker og andre events.

Kan jeg få pengene tilbage for billetterne?

Ja, det kan du, hvis du ringer til os og oplyser at du er blevet forhindret eller syg senest 2 timer inden at filmen er gået i gang. Som udgangspunkt refunderer vi ikke billetterne, efter at filmen er er gået i gang.

Er der rabat til børn og pensionister?

Ja, du kan få senior- og børnerabat til alle forestillinger med start senest kl. 17.00. Til forestillinger, der starter efter kl. 17.00, gives der ikke rabat.

Kan jeg bruge mit gavekort som betaling, når jeg køber billetter på hjemmesiden?

Nej, det er desværre ikke muligt endnu - vi arbejder på det. Men du kan ringe til os mellem kl. 13.30 og 17.00 og reservere billeterne. Ved ankomst til biografen, når du skal se filmen, kan du kan indløse gavekortet som betaling i billetsalget i caféen.

Hvornår bliver filmprogrammet opdateret?

Som udgangspunkt bliver programmet opdateret hver mandag eftermiddag inden kl. 17.00.

Må man tage mad med ind i salene?

Nej, du må ikke tage mad med ind i salene. Du må du gerne tage popcorn, sodavand, kaffe og vin med ind i salene, som er købt i MovieHouse Rooftop biograf Hellerup.

Findes der et trykt program?

Nej, det gør der ikke, men du kan holde dig orienteret om vores program her på hjemmesiden, i caféen eller i vores ugentlige annonce i Villabyerne og Østerbro Avis.